EP's status is not reflected properly when remotely connected to Enterprise Server

dnsurendar
edited June 2016 in Tools
1. Start server in Machine1.
2. Start eStudio in Machine2 and connect to Enterprise Server that is running on Machine1.
When an application is launched, components are not turning green. And below error is thrown on server console:

 java.rmi.ConnectException: Connection refused to host: 192.168.1.118; nested
 exc
 eption is:
          java.net.ConnectException: Connection timed out: connect
          at sun.rmi.transport.tcp.TCPEndpoint.newSocket(Unknown Source)
          at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.createConnection(Unknown Source)
          at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.newConnection(Unknown Source)
          at sun.rmi.server.UnicastRef.invoke(Unknown Source)
 

Comments

  • 3 Comments sorted by Votes Date Added
  • chaitanya
    I think this is the case with multiple IP addresses defined for the machine. Can you confirm
  • dnsurendar
    Yeah.. The Machine which has eStudio running has multiple IPs.
    Thanks for your prompt response.
  • chaitanya
    You need to set the correct IP to connect to server as RMI host name. 
    To set this, navigate to installation directory/eStudio and locate the file eStudio.ini and add the line

    -Djava.rmi.server.hostname=<ACCESSIBLE_IP_OF_ESTUDIO_MACHINE>       
Sign In or Register to comment.

Hello Developer!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions

© Copyright 2016 - Fiorano | Fiorano
All times are UTC