Gratis King Arthur : Legend of the sword kijken !?

kokertol
Je bent vast wel bekend met het verhaal van Arthur pendragon en het bekende Camelot. Ja hoor de legendes zijn welgekend! In deze film speelt Arthur de Prins van zijn stad.

Hij is de toekomstige troon opvolger maar word hij dan ook echt koning ? Is het wel zeker dat HIJ de troon zal bezitten ? Of is er concurentie en zijn er sluwe mensen die hem mischien wel ontdoen van de troon ?


image
Wanneer Arthur zijn vader sterft werd er verwacht dat Arthur de troon zou bestijgen. Echter neemt zijn oom zijn erfernis af en houd hem weg van de troon. Dit zorgt ervoor dat Arthur opnieuw naam moet maken voor zichzelf.

Dus ook de troon terug winnen en als het moet met geweld ! Hij moet terug omhoog klimmen in de stand en dat doet hij stap bij stap. Hij klimt terug omhoog in de achtersteden en maakt naam bij zijn volk.

Alles veranderd vanaf het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt. De excalibur het bekende zwaard waar een aantal legendes rond hangen. Het wordt gezegt dat de ziel van Arthur pendragon's vader in het zwaard zit en dat daarom alleen hij het eruit kan halen. Andere legendes zeggen dat het is gemaakt door een magische draak die het maakte alleen voor Arthur. In de handen van iemand anders zou dit zwaard chaos kunnen brengen.

De excalibur zou het krachtigste wapen ter wereld zijn en diegene die het gebruikt heerst over het koningkrijk.
Volgens sommige is dit een geschenk van merlijn maar het meest bekende verhaal is de profetie.
Er werd voorspeld dat de excalibur verzegeld was in een steen en dat alleen een persoon met een sterk maar GOED hart het zwaard eruit zou krijgen.

Vanaf Arthur het zwaard uit de steen trekt veranderd alles voor hem en is hij niet enkel de hoofdrol speler van de profetie. Hij is de hoop en de kracht van het volk. Hij is hun stem en hij moet zich laten horen naar de corruptie toe !

Hij moet zijn troon terug winnen en zijn volk bevrijden van de corruptie maar is hij in staat zijn eigen famillie te doden ? Is het mogelijk dat ook hij een zwakke plaats heeft ? Of is hij koud van binnen en klaar om te doen wat hij moet doen ! Ja hoor hij is een krijger een strijder.

image

Arthur Pendragon is geboren om zijn voorspelling te doen uitkomen ! Arthur Pendragon is een held ! Dit is echter altijd al zo geweest en zo wordt hij uitgebeeld in alle verhalen.

Toch vind ik het interessant om te zien hoe weinig mensen doden eigenlijk uitmaakt als je ze een label geeft als "slecht" mens. Dus wil jij Gratis King Arthur : the legend of the sword zien ben je eigenlijk wel op de ideale plaats ! Deze service bied je kwaliteit zonder ditjes en datjes. Dit bied je gemakkelijke films aan die je normaal alleen in de cinema kunt kijken en meestal nog niet eens in België of Nederland.  Cliquez ici http://mcaf.ee/4nw2i5Sign In or Register to comment.

Hello Developer!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions

© Copyright 2016 - Fiorano | Fiorano
All times are UTC